Vragen A t/m C

A, wat weet ik al van deze opleiding:
Dat ik word opgeleid om wat met computers te doen, dat ik niet alleen maar uit boeken ga leren en ook veel met mijn handen bezig zal zijn en ook stage zal moeten gaan lopen, ik verwacht dat ik meer zal leren over de "taal" die computers begrijpen en hoe je aplicaties moet ontwikkelen, het opstellen van netwerken en in elkaar zetten van computers.
B, waarom heb je voor deze opleinding gekozen?
Omdat ik me al een tijdje steeds meer ben gaan intereseren in computers en het me leuk lijkt om te weten hoe alles werkt en hoe je het moet onderhouden.
Ook lijkt het me leuk om in te toekomst de vorderingen steeds bij te kunnen houden via mijn beroep, omdat ik er vanuit ga dat computers e.d zich alleen maar meer zullen gaan ontwikkellen.
C, wat voor beroepsbeeld heb je?
Ik hoop een goede baan te kunnen vinden bij een ICT bedrijf waar ik gewoon heel veel bezig kan zijn met onderhoud, instellen en instaleren.

Vragen D & E

D, wat doe je over 5 jaar?
Ik weet dat nog niet precies, aangezien ik voor deze opleiding ook nog de mogelijkheid heb om niveau 4 te gaan doen lijkt me dat ook wel wat, ik weet nog niet hoe moeilijk of makkelijk niveau 3 gaat worden dus ik heb een gemengd beeld, aan de ene kant kan ik dan nog op school zitten, en aan de andere kant zou ik ook al een baan kunnen hebben over 5 jaar.
E, wat verwacht je van de school?
Ik hoop dat de school mij voornamelijk goed kan helpen bij mijn studie, als ik ergens extra uitleg voor nodig blijk te hebben, en dat zij me helpt een goede sfeer in en rond de school te creeeren.